Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До урядового кварталу направили 3 тисячі правоохоронців

У Києві за порядком в урядовому кварталі у п'ятницю стежитимуть більше як 3 тисяч правоохоронців. Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник Головного управління Національної поліції України у місті Києві Олександр Терещук.

"Шановні кияни та гості столиці, сьогодні в місті плануються заходи із масовою участю громадян. Правоохоронці посилять патрулювання у місцях їх проведення, на зупинках громадського транспорту та в метро. Загалом за правопорядком стежитимуть понад 3 тисячі поліцейських та військовослужбовців", - написав Терещук.

Він також закликав організаторів та учасників масових заходів проводити акції виключно в правовому полі, поводитися цивілізовано, не піддаватися на можливі провокації та не створювати конфліктних ситуацій.

Сьогодні вранці під стінами Верховної Ради зібралося кілька сотень активістів, які вимагають відставки Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Одночасно з ними під парламентом мітингують і представники профспілок, зокрема освітньої, вимагаючи серед іншого не приймати закон щодо передачі професійно-технічних закладів освіти до органів місцевого самоврядування.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ