Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До уваги водіїв! У середу, 26 жовтня, складні погодні умови!

Завтра, 25 жовтня, в західних та північних областях України, а також на вінниччині та Одещині - дощ, місцями сильний, на півночі подекуди з мокрим снігом, на решті території без опадів.

Укравтодор нагадує, що за таких погодних умов учасникам дорожнього руху необхідно бути максимально уважними та обережними. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Пам’ятайте, що в сильний дощ краще зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

За недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендуємо обов'язково виділити себе на дорозі. Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - використовувати світлий одяг і, бажано, світлоповертаючі елементи, - це дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ