Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Великодня з вулиць Луцька приберуть залишки протиожеледних сумішей

Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
Фото Луцька міська рада
1/4
Після зими на тротуарах та проїжджій частині накопичилось багато бруду, який утворився внаслідок посипання вулиць протиожеледними сумішани. З настанням сприятливої погоди, розпочалося активне прибирання вулиць. Про це повідомили 13 квітня Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.

Міський голова Ігор Поліщук разом з секретарем міської ради Юрієм Безпятком та директором департаменту ЖКГ Миколою Осіюком, оглянули як підрядні організації підмітають вулиці міста.

Прибирання вулиць міста забезпечують дві організації — ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс” та ТзОВ “Теркомуналсервіс”. Тепер це роблять уночі, аби створювати менше незручностей як пішоходам, так і водіям.

Міський голова Ігор Поліщук зауважив, що зараз змінюється підхід до прибирання міста. Раніше спецтехніка, працюючи на вулицях, створювала хмари пилу, і результат був неякісний. “Ми ж зобов’язали підрядників замінити щітки на автомобілях, використовувати воду для поливу. Все має бути так, як передбачено технологією. Ми хочемо отримувати результат, тобто — чисті вулиці та тротуари. Не будемо платити за кілометраж, який проїхали автомобілі, а платитимемо за чисті вулиці.

Прибирання проводитиметься з певною періодичністю. Зараз головне завдання — прибрати з вулиць і тротуарів залишки піщано-соляної та щебенево-соляної сумішей, які накопичилися після зими”, - додав він.

Минулої ночі спецтехніка працювала на вулицях Потебні, Львівській, Київському майдані, частині вулиці Дубнівської, Героїв УПА та проспекті Соборності.

Директор ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс” Володимир Марцинюк додав: “Порівняно з попередніми роками досягненням є те, що нам вдалося прибрати пил, який раніше спецавтомобілі створювали, підмітаючи вулиці. Ми змінили технологію і тепер спочатку зволожуємо вулицю, а тобі через певний час вже прибираємо. Завдяки цьому пил не створюється”.

Прибрати вулиці від залишків протиожеледних сумішей планують до Великодня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ