Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До військової частини Нацгвардії у Львові прибули перші призовники

До Львова приїхали юнаки з Кіровоградської області. Саме тут їх чекає двомісячна підготовка, після чого вони будуть розподілятись для подальшого проходження строкової служби у містах дислокації бригади: Ужгород, Рівне, Тернопіль та Львів. Про це повідомили 12 жовтня Гал-інфо у пресслужбі НГУ.
Фото НГУ

Загалом до бригади Нацгвардії прибуде понад 200 новобранців. Усі вони будуть проходити шеститижневу підготовку по загальному курсу, потім їх чекає складання присяги на вірність українському народові. Після неї ж юнаків будуть готувати ще два тижні безпосередньо у підрозділах.

Хтось з них буде залучатись до виконання завдань з охорони громадського порядку, хтось до конвоювання, екстрадиції, охорони підсудних та засуджених. Але це все попереду. Сьогодні ж вони лише прибули до бригади, познайомились з умовами перебування, традиційно, відвідали лазню, вперше одягнули однострій та відвідали військові страви.

Усі, як один, заявили, що служити бажають. Вже в один голос відповідають ʺСлава Україніʺ та пишаються власним вибором пройти строкову службу. Кажуть, що це не просто закон чи обов’язок – це те, що відкриє двері до нових перспектив.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ