Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Доба в АТО: одного бійця поранено, загиблих немає

За добу у зоні АТО поранено одного бійця ЗСУ, загиблих немає. Про це під час брифінгу 25 липня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

Крім цього вранці 24 липня у с.Первомайське Ясинуватського р-ну стався інцидент: водій військового автомобіля не впорався з керуванням, внаслідок чого троє бійців загинули, ще четверо дістали поранень. Наразі поранені перебувають у лікувальних закладах, їх життю нічого не загрожує.

За словами Лисенка, найактивніше бойовики порушують Мінські домовленості на Донецькому напрямку.

"Найбільше обстрілів, як і раніше - поблизу Донецького аеропорту та Мар'їнки. Там бойовики застосовують 122-мм артилерію, міномети, гранатомети, танки та стрілецьку зброю", - зазначив Лисенко. 

Також він зазначив, що зберігається високий рівень напруги на  західних околицях Горлівки. 

"Вдень бойовики обстріляли великокаліберними запалювальними набоями с.Новгородське на південь від Дзержинська. Внаслідок цього почалася пожежа у кількох житлових будинках", - повідомив речник АП.

Ввечері 24 липня бойовики активізувалися в районі н.п. Світлодарськ, де неодноразово обстріляли сили АТО неподалік н.п. Луганське Артемівського р-ну. 

Окрім того відновилися бойові дії на Маріупольському напрямку.

"Там бойовики вдаються до обстрілів з крупнокаліберної артилерії. Неподалік н.п. Старогранівка та Богданівка бойовики ввечері 24 липня бойовики обстріляли сили АТО з танків, мінометів калібру 120 мм та 122-мм гаубиць", - повідомив Лисенко.

Кілька збройних інцидентів порушення перемир'я мали місце у с.Чермалик.

За даними штабу, у межах Луганської  та Донецької областей було зафіксовано проліт 5 ворожих БПЛА.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ