Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Домівка врятованих тварин” очікує на фінансову допомогу від Львівської міської ради

Про це розповів керівник притулку Орест Залипський під час радіоефіру “Львівської хвилі”.
Фото ЛМР

Керівник “Домівки врятованих тварин” Орест Залипський розповів, що у притулку зараз перебуває 1,5 тис. тварин. Ця цифра постійно коливається, адже когось із врятованих випускають у природу, когось забирають небайдужі громадяни, проте до притулку часто передають і нових вихованців. 

Загальні витрати двох притулків на місяць (один у місті, і ще один за його межами) становлять від 1 до 1,5 млн грн кожного місяця, залежно від того, які тварини потрапили до “Домівки”, із якими пораненнями. 

“Домівка як і завжди тримається на небайдужих громадянах. Поки що ми не отримали жодної підтримки від міста. Ми знаємо від ЗМІ про прийняте рішення про виділення коштів для “Домівки”, але поки що вони до нас не надійшли, тому ми в очікуванні. Нам пообіцяли трьох людей взяти на роботу, аби трохи полегшити фінансовий стан домівки, щоб нам було менше платити заробітної плати іншим працівникам”, - розповів Орест Залипський під час прямого ефіру. 

Керівник “Домівки” зазначив, що притулок постійно потребує допомоги. Мешканці міста можуть долучатись фінансово за допомогою донатів на збори. Окрім цього, завжди потрібна поміч з вигулом собак, а також доглядом за котами, яких у “Домівці” налічується зараз 150. 

“А найголовніше, що можна зробити - це взяти тварину з притулку. Коли ви берете тварину з притулку ви одночасно допомагаєте двом тваринам: тій, що ви взяли з притулку, і наступній, на яку у нас буде місце”, - додав Орест Залипський. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ