Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Донецька область відправила на строкову службу перших юнаків

1/3
Донеччина делегувала близько сотні своїх мешканців на строкову службу до Збройних Сил України. Урочиста церемонія відправки призовників відбулась у середмісті Маріуполя, на площі навпроти Донецького академічного обласного драматичного театру. Про це інформує прес-центр ООС.

З важливою у їхньому житті подією юнаків прийшли привітати представники міської влади, командування гарнізону, військовослужбовці частин, що обороняють Приазов’я, рідні та друзі призовників, а також небайдужі мешканці міста.

- У цьому строю ви – найкращі представники Донеччини, адже захист рідної землі, домівки, сім’ї ще з прадавніх часів вважався найпочеснішою справою для юнаків, - наголосив під час урочистого мітингу військовий комісар Донецького обласного військового комісаріату полковник Олександр Сергєєв.
Дев’яносто юнаків одразу після урочистої церемонії відправились до Навчального центру "Десна", де упродовж трьох місяців опановуватимуть армійські спеціальності Сухопутних військ ЗС України.

Загалом, під час осінньої призовної кампанії, лави української армії та інших силових структур поповнять близько 500 призовників з Донецької області. Усі вони проходитимуть службу в інших регіонах, без залучення до складу операції Об’єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ