Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дорога до пункту пропуску "Грушів-Будомеж" буде готова до кінця листопада, - Шемчук

Дорога до пункту пропуску "Грушів- Будомеж" повинна бути готова та здана в експлуатацію відповідно до розпорядження Кабміну та наказу президента у грудні цього року. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук.

"Дорога планово будується. Протяжність її приблизно 4 км. Закінчена відсипка ґрунту, піску і гравію - до самих воріт у прикордонній смузі. Залишається ще частина земляних робіт. Щойно вони будуть виконані, то зроблять асфальто-бетонне покриття і постелять захисний шар асфальту. Завершення усіх робіт - у листопаді цього року, а повністю дорогу мають здати вексплуатацію до 2 грудня. Підстав думати про те, що ми не встигаємо, немає, адже роботи йдуть за графіком", - розповів Віктор Шемчук. 

Нагадаємо, що селян турбує питання скотоперегонів, адже дорога відділить їхні пасовища від села. На це голова Львівської ОДА відповів: "Якщо скотоперегони не передбачені, то їх треба передбачити. Дорога повинна бути зроблена відповідно до норм чинного законодавства та проекту, який сьогодні є у наявності".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ