Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Доскіч звернувся до Садового щодо садочка на вул. Новознесенській

Депутат Львівської міської ради Остап Доскіч звернувся до міського голови Львова Андрія Садового щодо повільних сповільнення темпів введення у експлуатацію дитячого садочка на вул. Новознесенській.

«Треба розуміти, що зараз ми маємо штучно сповільнене будівництво другого корпусу дитячого садочка № 14 на вулиці Новознесенській, 69. Поки що визначити винних у такій ситуації доволі складно. Однак відповідно до угоди,  підрядник, який нині працює на об’єкті, повинен буде завершити усі роботи у грудні місяці. Щоближчою стає ця дата, то більшими є сумніви у реальному завершенні будівництва ще цього року».

Таку думку під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради висловив депутат Остап Доскіч. За його словами, зниження темпів будівництва 2-го корпусу садочку, відтермінує вчасну передачу цього дошкільного навчального закладу у експлуатацію, а відтак знову постане питання щодо відкриття нових груп для дошкільнят на Знесінні.

«Мікрорайон Знесіння вкрай потребує нового дитячого дошкільного навчального закладу, - зазначає міський обранець. – Саме тому я публічно звернувся до міського голови А.Садового, аби він втрутився у цю кричущу ситуацію. Також я вважаю, що у межах своїх повноважень, нам слід звертатися до відповідних служб на предмет належного виконання взятих на себе зобов’язань підрядником в межах реалізації термінів Угоди про співпраці між Українським фондом соціальних інвестицій та Львівською міською радою», - підсумував О. Доскіч.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ