Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Довкола Тарасюка ходять чергові плітки – Ярослав Кендзьор

«Довкола голови Народного руху України Бориса Тарасюка ходять чергові плітки про те, що буцімто він торгується за крісло міністра закордонних справ і в разі його звільнення 13 рухівців вийдуть з «Нашої України», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, член НРУ Ярослав Кендзьор.
 «Мене як члена НРУ у Верховній Раді абсолютно ніхто не питав, чи покину я «Нашу Україну» в разі, якщо Тарасюка звільнять з посади міністра закордонних справ. Це зайвий доказ того, що це неправда», – зазначив народний депутат.
За словами Ярослава Кендзьора, «Борис Тарасюк не хоче за будь-яку ціну залишитись на посаді міністра закордонних справ. Він продовжуватиме виконувати обов‘язки міністра закордонних справ, допоки Президент в міру певних переконань не вирішить призначити на цю посаду когось іншого. Однак таких дріб’язкових торгів Тарасюк ніколи не вестиме», – додав Ярослав Кендзьор.
 Нагадаємо, що у кулуарах Верховної Ради ходить інформація про те, що Борис Тарасюк виторговує для себе крісло міністра закордонних справ. Буцімто, якщо його не залишать на посаді міністра закордонних справ, то 13 рухівців вийдуть з фракції „Нашої України”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ