Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дрогобич - Трускавець: на маршруті будуть працювати нові автобуси Ataman

Минулого тижня відбувся конкурс на маршруті Дрогобич - Трускавець, а вже від завтра комфортабельні автобуси на маршруті.

Як повідомив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко, переможцем конкурсу стало ТЗОВ «Транссіті».

Запорукою перемоги ТзОВ «Транссіті» на даному конкурсі було залучення всіх 17-ти комфортних, екологічно безпечних (Євро-5) та пристосованих для перевезень осіб з особливими потребами транспортних засобів.

ТзОВ «Транссіті» нараховує понад 100 автобусів, серед яких понад 70 низькопідлогових автобусів середньої та великої пасажиромісткості, що відповідають екологічним вимогам ЄВРО-5.

Для перевезень на об’єкті (маршруті) № 147 Дрогобич АС № 2 - Трускавець (залізничний вокзал) ТзОВ «Транссіті» буде використовувати 17 автобусів Ataman A092H6 2020 року випуску.

Автомобільний транспорт є провідним з-поміж усіх видів транспорту за обсягами перевезень і масштабами впливу на майже всі аспекти нашого життя.

Крім того, надійні і якісні послуги, що надаються пасажирським транспортом, мають велике соціальне значення. Це забезпечує зручний доступ до місця роботи, сфери обслуговування, до медичних, освітніх і культурних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ