Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Дрогобич скерував черговий вантаж з гуманітарною допомогою в Запорізьку область

Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі, Дрогобицька громада розпочала активно організовувати допомогу прифронтовим містам, які страждають від ворожих обстрілів, або ж відновлюються після окупації. Про це Гал-інфо повідомили у Дрогобицькій міській раді.
Фото: Дрогобицька міська рада

Цими днями місто Котермака вчергове скерувало транш з гуманітарною допомогою до Запорізької області.

Індивідуальні гігієнічні набори, одяг, антисептики, пледи, спальні мішки, матраци та ковдри, медикаменти, шприци, бандажі, памперси (для дорослих), продукти харчування, а саме макаронні вироби, та посуд доправили мешканцям міст та сіл, які щодня потерпають від ворожих обстрілів.

Це ті речі, які зараз є необхідними для мешканців Запорізької області. Гуманітарний вантаж вдалось передати у співпраці з волонтерським штабом «Українська команда» та благодійною організацією «Благодійний фонд «Віра в Україну», яка надалі проведе розподіл акумульованої допомоги між потребуючими мешканцями у громадах Запорізької області.

До слова, Дрогобич не вперше відправляє гуманітарну допомогу для підтримки українських міст, які потерпають від постійних ворожих обстрілів, чи для тих, чиї території були звільнені з-під окупації. За час повномасштабного вторгнення росії в Україну, місто скерувало допомогу в Київ, Білу Церкву, Фастів, Черкаси, Ірпінь, Бучу, Гостомель, Дніпро, Миколаїв, Запоріжжя, Попасну, Слов’янськ, Кривий Ріг та Ізюм.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ