Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дрон прикордонників "засік" дрон контрабандистів

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДПСУ, прикордонники Мостиського загону під час моніторингу українсько-польського кордону з повітря виявили літальний апарат та сигарети.
Фото: ДПСУ

Правопорушники за допомогою октокоптеру намагалися перемістити до Польщі сигарети, але така зухвала спроба обернулася для них невдачею.

Охоронці кордону адекватно реагують на усі спроби протиправної діяльності та також мають на озброєнні сучасні квадрокоптери, які допомагають їй протидіяти.

Так, під час одного з повітряних моніторингів кордону з використанням безпілотного літального апарату правоохоронці за 500 метрів від кордону виявили дрон, яким протиправні елементи намагалися перемістити тютюнові вироби до сусідньої країни. Ймовірно, щоб залишатися непоміченим для охоронців кордону, літальний апарат контрабандистів летів занадто низько, тому продовжити політ йому завадило дерево.

До вказаного місця одразу прибула група реагування від відділу ʺСмільницяʺ, яка й знайшла дрона-контрабандиста і 50 пачок сигарет поблизу.

Знахідку прикордонники доставили до підрозділу. Наразі тривають заходи по встановлення осіб причетних до протиправної діяльності.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вбивця-втікач намагався зарізати українського прикордонника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ