Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дружину Святослава Літинського госпіталізували

Як повідомив на своїй Facebook-сторінці голова Української Галицької партії Ростислав Коваль, дружину львівського волонтера Святослава Літинського, у якого сьогодні вранці поліція проводить обшуки, госпіталізували.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, зранку 8 вересня правоохоронці розпочали проводити обшук у помешканні львівського активіста та волонтера Святослава Літинського.

"Держава чомусь почала волонтерів пробувати притягнути до відповідальності й посадити і таким чином вибити з під себе один зі стовпів своєї державності. То в одного обшуки, то в другого. Я навіть думав, що й до мене обшук прийде. Сьогодні дуже несподівано для мене прийшли вранці й до мене. З ухвали я зрозумів, що київська поліція звинувачує церкву в особі військового капелана в продажу гуманітарної допомоги. Я там взагалі не до чого, але, - "от є підозра, що військовий капелан продав гуманітарну допомогу - давайте в Літинського зробимо обшук", - повідомив Святослав Літинський в коментарі одному з львівських каналів.

Як повідомив львівський журналіст Андрій Дрозда, поліція Київської області та поліція Львівщини повідомили що вони не беруть участь в цих діях.

Згодом, Ростислав Коваль опублікував відео, як слідчий відмовився представитись журналістам та покидає місце проведення обшуку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ