Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДСНС отримала спеціальні аварійно-рятувальні машини середнього типу САРМ-С

1/2
В рамках Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року, від Державного агентства інфраструктурних проектів України Державна служба з надзвичайних ситуацій отримала 17 одиниць спеціальних аварійно-рятувальних машин середнього типу САРМ-С. Про це інформує прес-служба відомства.

Автомобілі на базі повнопривідного мікроавтобуса Volkswagen Crafter 35 мають сучасну комплектацію аварійно-рятувальним обладнанням та спорядженням, що дозволить значно підвищити оперативність та ефективність дій рятувальників під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод.

Так, кожне авто оснащене електролебідкою, рятувальною платформою, сигнально-гучномовною установкою, радіостанціями, мобільною освітлювальною установкою, ношами, вогнегасниками, різаком, розтискачем, домкратами, опорами, стійками, комбінованим гідравлічним акумуляторним інструментом, електроперфоратором, шабельною пилкою, блоками для стабілізації, комплектом для руйнування скла, пневматичними підйомними подушками, дихальними апаратами, сокирами, драбинами, бензорізом, електростанцією, тощо.

Нагадаємо, у 2019 році в рамках зазначеної програми було закуплено та вже передано для ДСНС 71 одиницю техніки. Зокрема: спеціальні аварійно-рятувальні машини легкого типу САРМ-Л (шасі FORD RANGER) — 51 одиниця та спеціалізовані автомобілі служби безпеки дорожнього руху (шасі RENAULT DUSTER) — 20 одиниць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ