Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Дударик та військовий оркестр запрошують на патріотичний концерт

Музика, що неодмінно піднесе дух та надихне до звершень.

Хорова капела "Дударик" разом з естрадно-симфонічним оркестром академії сухопутних військ запрошують всіх на незабутній мотиваційний концерт "Пісні Перемоги". Концерт відбудеться 21 листопада о 19:00 в Театрі Заньковецької, повідомили у пресслужбі Львівської національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик».

У програмі гості почують найпопулярніші патріотичні пісні, що віддзеркалюють історію України від стрілецької доби до сучасності. Концерт об'єднає майстерне  виконання естрадно-симфонічного оркестру та голоси талановитої капели "Дударик".

Вони подарують вам незабутні емоції, натхнення та силу духу, яка надихне на великі справи та перемоги. 

У цей вечір слухачі не лише насолоджуватимуться виконанням улюблених пісень у чудових виконаннях, а й будуть мати можливість долучитися до благодійного аукціону. Всі зібрані кошти від продажу квитків перейдуть на підтримку Національної академії сухопутних військ та Львівського обласного Військового госпіталю імені Юрія Липи. 

Цей важливий захід допоможе об'єднати громадськість та підтримати наших захисників. Беріть своїх друзів та родину і приєднуйтеся до гарної мистецької події, сповненої патріотизму і чудової музики! 

21.11 / 19:00 – Театр Заньковецької

Квитки за посиланням:

https://kasa.in.ua/ua/lviv/concert/pisni-peremogi

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ