Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Два дні для лідерів: у Львові відбувся молодіжний форум “YouthLid”

У Львові вперше провели форум для лідерів “YouthLid” – 200 відвідувачів, 2 дні форуму, 80 учасників пітчингу та 10 проєктів, що отримають фінансову підтримку.
Подія стала можливістю для молоді прокачати свої лідерські навички, послухати багато крутезних лекторів, поспілкуватися з проактивними однолітками та дізнатися досвід студентів Української академії лідерства, повідомили в ЛМР. 

80 учасників долучились до пітчингу і запрезентували свої проєкти. 10 проєктів отримали менторський супровід від Львівського обласного молодіжного центру та фінансову підтримку від відділу молодіжної політики управління спорту та молодіжної політики ЛМР.

«Дуже важливо підтримувати і мотивувати нашу молодь. Форум “YouthLid” став крутим майданчиком для лідерів, для їх комунікації і взаємодії між собою, де кожен учасник міг дізнатися багато нового і корисного», – зазначив Ростислав Юник, керівник відділу молодіжної політики Львова.

Форум створено завдяки спільним зусиллям Української академії лідерства, управління спорту та молодіжної політики Львівської міської ради, управління освіти Львівської міської ради, управління молоді та спорту Львівської ОВА, Асоціації місцевих рад «Рада Львівщини», Українського католицького університету, Львівського обласного молодіжного центру, Мережі просторів «ТВОРИ» та Автошколи «CarGo».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ