Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Два кандидати на посади заступників голови Львівської ОДА пройшли процедуру погодження

У Києві вже пройшли погодження дві кандидатури на посади заступників голови Львівської ОДА – Мироня Янків та Володимир Губицький. Рішення щодо двох інших подань мали б бути ухваленні у понеділок, 24 січня. Про це Гал-інфо повідомило джерело у Львівській ОДА.

Нагадаємо, що до Києва було скеровано подання на чотирьох заступників голови Львівської ОДА. Відтак, затвердження чекають претендент на посаду першого заступника Мирон Янків, заступника з гуманітарних питань Роман Любицький, з питань Євро-2012 Володимир Губицький, з питань АПК Іван Стефанишин.

Мирон Янків обіймав посаду першого заступника голови Львівської ОДА за попереднього губернатора Василя Горбаля. Роман Любицький є директором інформаційного агентства "Західна інформаційна корпорація", фактичнийм власником якого вважається бізнесмен Петро Димінський. Володимир Губицький працював на посаді заступника голови ОДА з питань Євро-2012 у попередній адміністрації. Іван Стефанишин досі обіймав посаду директора департаменту аграрного ринку "Шувар" , а до того - заступника голови ОДА з питань АПК.

Нагадаємо, коментарі Гал-інфо голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк повідомив, четверо заступників голови Львівської ОДА написали заяви на звільнення: заступник з питань економіки Геннадій Дмитренко, заступник з питань промислової політики Євген Пастух, заступник з птань АПК Ярослав Панюра, заступник з соціальних питань Ліляна Гримска.

Що стосується заступника-керівника апарату Ірини Мошури, то, за інформацією Гал-інфо, відповідно до адмінреформи, її посада не матиме статусу заступника.

Нагадаємо, 10 січня в коментарі Гал-інфо голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк повідомив, що вже визначився з числом заступників. Їх буде четверо, а п’ятим буде заступник з питань підготовки до чемпіонату Євро-2012, який працюватиме до 2012 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ