Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дві політсили оголосили про підтримку Богдана Кремси на голову Рудківської міської ради

Одразу дві політичні сили – «Громадянська позиція» та «Аграрна партія» – заявили про підтримку кандидата від «Народного контролю» на посаду голови Рудківської міської ради під час виборів, що відбудуться 29 жовтня.

«Ми ознайомилися зі стратегією Богдана Кремси, як зробити Рудківщину успішною, і погоджуємося із його ініціативами та задумами, готові до співпраці задля їх реалізації. А це розвиток інженерно-транспортної сфери, боротьба зі злочинністю, залучення інвестицій  у регіон для збільшення доходів у місцевий бюджет і створення нових робочих місць, проведення нової нормативно-грошової оцінки земельних паїв для встановлення справедливої та гідної оплати за землю, проведення інвентаризації усього нерухомого майна громади.

Нам імпонує впевневність Богдана Кремси, його відкритість, виваженість та здатність думати не лише про сьогоднішній день, а й про майбутнє, чітко і покроково планувати свою роботу, яку бачить лише у тісній співпраці із громадою. Це людина із активною громадянською позицією», – йдеться у заяві «Громадянської позиції».

«Команда Аграрної партії на виборах до Рудківської об’єднаної територіальної громади підтримує кандидата на посаду голови Богдана Кремсу.

Це людина, яка здатна ефективно керувати Рудківською ОТГ. На рівні громади не може бути політики чи політичних розбіжностей. Єдиним критерієм успішності ради громади може бути добробут людей, а зебезпечити його зможуть лише ті, кому довіряють рудківчани», – офіційна заява Аграрної партії.

Нагадаємо, у неділю, 29 жовтня, відбудуться перші місцеві вибори у Рудківській ОТГ, що на Самбірщині. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ