Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Двірник нищить трамвай, - відео від водія львівського трамваю Лідії Филипчук

Лідія Филипчук - водій львівського трамваю, яка віднедавна почала вести на Ютюбі власний відеоблог. Вже відзняла до 3 тис. роликів. Після того, як про неї написали львівські та київські ЗМІ, жінка-репортер миттєво стала відомою.

У Лідії Филипчук за плечима 40 років стажу водія трамваю. У наш час вона здійснила свою мрію стати журналістом, адже пані Лідія колись навчалась заочно на журналістиці. Інтернет і смартфон зробили цю мрію цілком досяжною.

Вона вже сама накладає звук на відеоряд, а також планує сповна опанувати техніку відеомонтажу.

Якщо переглянути відеосюжети Лідії Филипчук, що їх фільмує під час руху трамваю з водійського місця, то одразу впадає у вічі, як вона професійно коментує трамвайний рух у Львові, його небезпеки та особливості. Голос добре поставлений, розважливий і спокійний, таке враження, що репортаж веде спеціально навчений водій-журналіст.

Часто фільмує водіїв-порушників, які вже погрожують покликати її до суду. Відповідальності не боїться, намагається не порушувати правил журналістики. Відео підписує своїм прізвищем. І сподівається на 100 тис. передплатників на Ютюбі.    

Зовсім недавно  Лідія Филипчук розмістила відео «Двірник нищить трамвай…».

      

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ