Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Двох порушників затримали на Львівщині

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/2
Двох порушників кордону затримали прикордонники Львівського загону протягом доби. Про це повідомили 1 жовтня Гал-інфо у прес-службі Держприкордонслужби.

Громадянин Судану мав намір незаконно перетнути українсько-польський кордон в обхід пункту пропуску "Шегині". Однак пильні мешканці прикордоння поінформували охоронців держрубежу про появу на околиці однойменного села незнайомця. Правоохоронці негайно вирушили на пошуки невідомого. Затримали іноземця за 500 метрів від кордону, ним виявився громадянин Судану. Чоловік мав посвідку на тимчасове проживання в Україні. З’ясувалося, що термін дії документа невдовзі у нього закінчиться, тому суданець вирішив покинути країну, проте - нелегально.

На іноземця складено протокол про адмінправопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону. Рішення у справі прийматиме суд.

А вночі військовослужбовців відділу "Нісмичі" виявили іншого порушника поблизу кордону. За декілька хвилин чоловіка затримали. Як з'ясувалося згодом, наш співвітчизник незаконно перейшов через кордон з Польщі в Україну. 39-річний житель Волинської області не мав відповідних документів, тому вирішив повернутися додому нелегально.

За вчинене правопорушення, передбачене ст.204-1 КУпАП, українцю теж доведеться відповідати перед судом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ