Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

​Двох сутенерок судитимуть у Маріуполі: обіцяли 100 євро за день

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування за ч. 2 ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) стосовно двох громадянок, які вербували жінок для зайняття проституцією за кордоном. Повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

Під час слідства встановлено, що 48-річна уродженка Дагестану, яка нині проживає у Греції, у лютому 2016 року налагодила діяльність, пов’язану з втягненням осіб жіночої статі в заняття проституцією та забезпечення надання сексуальних послуг за оплату особам чоловічої статі.
З метою незаконного збагачення, до свої праці вона долучила 25-річну маріупольчанку.  Вони вирішили  підшукувати осіб жіночої статі на території Донецької області, бажаючих зайнятися проституцією на території республіки Греція.

Мешканка Маріуполя знаходила молодих жінок, які перебували у важкому матеріальному та соціальному становищі, з метою їх подальшого втягнення у заняття проституцією. В свою чергу інша жінка, перебуваючи у м. Салоніки, взяла на себе зобов’язання приймати цих молодих жінок та надавати їм можливості займатися проституцією і створювати необхідні для цього умови.

За роботу у сфері проституції зловмисниці обіцяли платити приблизно100 Євро за день.

17 червня поточного року мешканку Греції разом з двома потенційними жертвами  було затримано працівниками поліції у приміщенні Міжнародного аеропорту «Бориспіль». Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. Вербувальницям загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у серпні прокуратура вже спрямувала до суду схожий обвинувальний акт стосовно двох жінок, які вербували маріупольчанок для зайняття проституцією у Греції. По тій справі обвинувачуються жінки 20 та 24 років.
 
 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ