Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті затримали двох "водолазів"

Двох осіб одягнених у гідрокостюми та мікроавтобус марки «Фольксваген», в якому знаходилось більше 20 пакунків з тютюновими виробами, затримали військовослужбовці мобільної прикордонної застави Мукачівського загону на околиці міста Тячів.

Під час несення служби прикордонний наряд помітив поблизу кордону транспортний засіб з якого невідомі особи вивантажували пакунки обгорнуті у поліетилен.

Охоронці кордону негайно розпочали заходи по затриманню правопорушників. Останні, в свою чергу, спробували утекти, а тому прикордонникам довелось здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору.

Двох осіб 25 та 27 років військовослужбовці затримали, водію «Фольксвагена» вдалось утекти. Наразі проводяться заходи з встановлення його особи та місця знаходження.

Крім того, українські прикордонники організували взаємодію з румунськими колегами. У результаті перевірки лінії кордону по обидва боки ознак порушення виявлено не було.

На затриманих складено протоколи за ст.204-1 КУпАП за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Також про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» до НП в Закарпатській області направлено письмове повідомлення.

Відмітимо, що з початку року на ділянці Мукачівського прикордонного загону це вже третій випадок, коли порушники для здійснення своїх протиправних дій використовують гідрокостюми. Загалом затримано 6 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ