Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Двоє львів'ян візьмуть участь у Суперлізі командного чемпіонату Європи з легкої атлетики

Виконком Федерації легкої атлетики України затвердив склад збірної команди України, яка 29-30 травня візьме участь у Суперлізі командного чемпіонату Європи з легкої атлетики. Приймати змагання Хожув (Польща).

Про це інформує Відділення НОК України у Львівській області.

Здебільшого у склад команди ввійшли переможці Командного чемпіонату України, який відбувся в Луцьку 17-18 травня. Зокрема, це найкращі львівські легкоатлети Орися Дем'янюк (Мочульська) і Роман Ростикус. Обоє стали переможцями змагань в Луцьку, виконавши критерії для потрапляння до складу збірної для участі в командному чемпіонаті Європи. Орисі Дем'янюк (Мочульської) в бігу на дистанції 1500 м перемогла з результатом 4:17.78, а Роман Ростикус був найшвидшим у бігу на 3000 м з/п з результатом 8:51.32.

Обоє наших легкоатлетів є вихованцями Буської ДЮСШ, а нині тренуються під керівництвом найкращого львівського тренера Віталія Тарнакіна.

Загалом склад збірної України для участі в Суперлізі командного чемпіонату Європи-2021 затверджений у кількості 49 спортсменів: 25 чоловіків і 24 жінки. Новий формат змагань передбачає, що участь у Суперлізі братимуть не 12, а 8 команд. Дві з них, які посядуть останні місця, залишать Суперлігу, натомість їхні місця займуть дві найкращі команди з Першої ліги.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ