Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Двоє пішоходів, які перелазили через паркан у "Шегинях" заплатили штраф

Як інформує прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, мережею шириться відео, як у пункті пропуску "Шегині" двоє пішоходів долають паркан, який розділяє вхідний та вихідний напрямки.
Черга перед пунктом пропуску "Медика". Фото Гал-інфо.

Дійсно, ця подія мала місце у понеділок, 15 червня. Двоє громадян України, після проходження усіх видів контролю з українського боку, прослідували на вихід з України у напрямку польського пункту пропуску "Медика". Проте, за якийсь час вони перелізли через паркан та попрямували на паспортний контроль на вхід до України, чим порушили режим в пункті пропуску.

Факт правопорушення було виявлено прикордонним нарядом, а даних осіб притягнено до відповідальності за скоєння адміністративного правопорушення, яка передбачена ст. 202 КУпАП. Як пояснили правопорушники, оцінивши розмір черги осіб, які очікували пропуску до Польщі, вони вирішили повернутися назад на Батьківщину. У підсумку кожен з них сплатив штраф у розмірі 170 гривень.

Довідково: Стаття 202 КУпАП. Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду - виїзду

Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду - виїзду - тягне за собою накладення штрафу на громадян від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб - від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ