Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Дякую тим дебілам, які зробили нову транспортну систему"

Громадянка Оксана Гнатюк поскаржилась у Фейсбуці на сторінці Варти-1 на вкрай незадовільний рух маршруток на маршруті №36, що з`єднує Львів з Винниками. Вже не раз писалось, що після так званої транспортної реформи дістатись до Винник - то ціле горе, а влада Львова ніяк на те не реагує. Що ж, ось ще одне свідчення.

Оксана Гнатюк: "Коли це вже закінчиться?! Вчора приходжу на зупинку на пл. Митній, декілька хвилин по 17 год., тільки о 17.30 приїжджає маршрутка №36 і то така напакована, зразу ж підбігають, розпихаючи всіх, "чоловіки" і першими запихаються. Називається 30 хв. чекання коту під хвіст, місця нема. Нарешті тільки в 17.45 сіла в маршрутку №36. І так практично кожен день!!! І зараз немає вже ні снігу, ні дощу! На вулиці не літо, 45 хв. чекати не надто приємно, а ще коли хворієш.

У неділю 20 листопада маршрутку №36 у м. Винники прийшлось чекати 1 год. (11.50 маршрутка поїхала, наступна приїхала о 12.50) Хто відповість, до кого звертатись, що це за графік такий 1 маршрутка на годину???

Дякую тим дебілам, які зробили нову транспортну систему і зняли маршрут №75! В нижню частину Винник (а це чималий район) тепер їздить тільки 1 маршрутка з фіг зна яким графіком. Щоб дістатись до центра Винник і сісти на будь-яку іншу маршрутку на Львів потрібно 30-40 хв. йти пішки! Або чекай годину або йди пішки, інших варіантів тепер немає!".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ