Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Динамо (Київ) програло 0-3 Маріуполю

Київський футбольний клуб "Динамо" так і не приїхав на недільний виїзний матч чемпіонату України з футболу в Маріуполь. Про це повідомив сайт міста Маріуполь

Власник команди Григорій Суркіс повстав проти матчу, який повинен був проходити поблизу від території, де триває збройний конфлікт, незабаром після переобрання керівництва ФФУ. До цього Суркіса нічого в розкладі ігор його команди не бентежило.

Динамівці пропонували перенести матч на нейтральне поле, обґрунтовуючи своє рішення побоюваннями за життя і здоров'я учасників і глядачів гри. Представники ФК "Маріуполь" не погодилися з тим, що матч в півмільйонному місті становить небезпеку для учасників. Маріуполь в нинішньому сезоні вже встиг прийняти два матчі: в місто приїжджали рівненський "Верес" і львівські "Карпати". 

Проте, динамівці побоялися їхати до Маріуполя. На стадіоні «Іллічівець» вчора, 27 серпня, на них чекало понад 6 тисяч уболівальників.

1/2

Тридцять хвилин, протягом яких, згідно з регламентом, команда господарів чекала в роздягальні, глядачів розважали художньою самодіяльністю. За неявку ФК "Динамо" отримав технічну поразку 3: 0.

Але великий футбол все-таки відбувся в Маріуполі.

1/3

На поле вийшла команда ветеранів українського футболу в наступному складі: Віталій Рева, Святослав Сирота, Едуард Цихмейструк, В'ячеслав Шевчук, Владислав Ващук, Володимир Єзерський, В'ячеслав Свідерський, Сергій Нагорняк, Олег Шелаєв, Сергій Назаренко, Олександр Венглинський, Андрій Оксимець, Андрій Воробей, Віталій Самойлов, Андрій Донець, Віктор Мороз, Сергій Ковалець, Юрій Максимов.

1/3

Гра закінчилася внічию 2: 2. Матч присвятили пам'яті загиблим в АТО українським воїнам.

0629.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ