Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директор департаменту мобільності ЛМР Олег Забарило поставив під сумнів рішення виконкому

Сьогодні, під час засідання транспортної комісії ЛМР, директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило поставив під сумнів правомочність рішень виконкому ради.

Сьогодні, під час засідання постійної комісії транспорту, зв’язку та  міської мобільності Львівської міської ради, розглянули питання невиконання Рішення виконавчого комітету ЛМР № 447 про продаж тримісячних абонементів для проїзду у Львівському міському електротранспорті.

В рішенні від 06 квітня 2021 року зокрема зазначено:

1.2. Вартість загальної тримісячної проїзної картки для користування в електротранспорті – 600 грн.
1.4. Вартість електронної тримісячної проїзної картки для користування в електротранспорті – 590 грн.

Однак, дані види абонементів вже понад півтора року тому зникли з продажу з поясненням, що невдовзі  у Львові буде запущено систему електронного квитка і відповідно вони втратять актуальність. Однак станом на жовтень 2023 року у Львові нема ні електронного квитка, ні тримісячних абонементів визначених виконкомом ЛМР.

Як зазначив під час обговорення питання, член комісії, депутат Львівської міської ради Володимир Лесик, зняття з продажу тримісячних абонементів - це пряме невиконання рішення виконкому.

"Рішенням затверджені тарифи. Нема ніякого зобов'язання продавати саме ці абонементи. Де сказано в рішенні, що зобов'язані продавати?", - відповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ