Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Директор «Львівських авіаліній» вважає, що ініціація Олійником його звільнення є бізнесовим замовлення

Директор «Львівських авіаліній» Олег Ковальчук вважає, що ініціація головою Львівської обласної державної адміністрації Петром Олійником його звільнення через велику заборгованість заробітної плати на підприємстві є бізнесовим замовлення. Про це він сказав в коментарі «Гал-info».
За його словами, на підприємстві є місце заборгованості із виплати заробітної плати перед працівниками, але вона скорочується. «На мою думку, зміна керівництва на підприємстві є бізнесовим замовленням, оскільки «Львівські авіалінії» хочуть спочатку  корпоратизувати, тобто провести акціонування, випустивши акції, які будуть 100 відсотково у власності державі, а потім його  приватизувати. Тобто частину акцій продати», — сказав Олег Ковальчук.  
Нагадаємо, що голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник  20 жовтня цього року направив лист міністрові транспорту та зв’язку України Миколі Рудьковському, у якому повідомив про ситуацію, що склалася у Державному авіапідприємстві „Львівські авіалінії” із заборгованістю по виплаті заробітної платні працівникам, і попросив розглянути питання щодо звільнення Олега Ковальчука з посади директора.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ