Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Дитяча лікарня на Орлика впроваджуватиме систему навігаційних та інформаційних вказівників

Міська дитяча клінічна лікарня Львова, що на вул. Орлика, виграла мініпроєкт USAID на впровадження навігаційної системи у клініці. Проєкт було написано в рамках онлайн-курсу «Кращі практики управління медичним закладом» від НСЗУ. Сума грантових коштів – 6 тисяч доларів. Про це повідомив головний лікар дитячої лікарні Дмитро Квіт.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«У зв’язку з великою територією нашої дитячої лікарні та наявністю більше 20-ти відділень, які розташовані у різних корпусах лікарні з окремими входами та виходами, пацієнти медичного закладу часто не одразу орієнтуються, як їм потрапити у потрібне відділення. Ми ж вважаємо, що на сьогоднішній день повага з боку адміністрації лікарні до затрати часу та спокою батьків наших маленьких пацієнтів є дуже важливими. Саме тому навігаційна система лікарні потребує негайної уваги та покращення, аби клініка стала ще більше зручною для пацієнтів», - прокоментував Дмитро Квіт.

З його слів, новизною цього мініпроєкту буде те, що це перше масштабне впровадження надсучасної системи навігації серед закладів охорони здоров’я такого масштабу.

«Пацієнтоорієнтованість – наша основна прерогатива у наданні якісних медичних послуг дитячому населенню міста та регіону. Роками усі наші дії були спрямовані на покращення якості надання медичних послуг, тому впровадження якісної логістики вважаємо вкрай актуальною проблемою. Будучи першопрохідцями цього впровадження, сподіваємося подати приклад і задати темп до створення ще кращих умов перебування пацієнтів у медзакладах країни», - додав Квіт.

«Комфорт, швидкість та якість надання медичних послуг, безпечність та розуміння пацієнта – основа діяльності нашого закладу. Прагнемо щодня розвиватися, бути першопрохідцями нововведень, навчатися та вдосконалюватися, аби стати найсучаснішою клінікою, в першу чергу, Західного регіону. Сучасна навігація, переконані, допоможе нам ще більше йти в ногу з часом і бути привабливими для нових відвідувачів», - зазначають учасники онлайн-курсу, автори гранту Мар’яна Черкес, Галина Продан, Лариса Григоренко, Андрій Фуртак, Надія Гута, Юлія Віняр.

Зі слів відповідальної за написання мініпроєкту та його реалізації лікарки-отоларингологині Мар’яни Черкес, вже розпочалася розробка архітектурної частини проекту, тобто дизайну, що є найважливішим на старті його реалізації.

Проєкт планують реалізувати до осені цього року. Загалом на онлайн-курсі «Кращі практики управління медичним закладом» від НСЗУ навчалися 23 працівники лікарні. Навчання тривало 4 семестри, було прослухано близько 30 лекцій, виконано 15 практичних завдань тощо.

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/science-and-health/medicine/286846-dytiacha-likarnia-na-orlyka-vprovadzhuvatyme-systemu-navihatsiinykh-ta-informatsiinykh-vkazivnykiv

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ