Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитячі табори готують до літа

Підготовка до початку оздоровчого сезону розпочалась в 25 дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Львівщини. Зараз у цих закладах проводять поточні ремонти, оновлюють матеріально-технічну базу, виконують роботи з благоустрою території. Про це йшлося у Львівській обласній державній адміністрації під час організаційної наради з координації проведення дитячої оздоровчої кампанії 2016 року. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний наголосив, що відпочинок дітей першочергово повинен бути безпечним та якісним. Відтак готовність закладів до оздоровчого сезону перевірить спеціальна обласна комісія, до складу якої увійдуть представників контролюючих та наглядових органів: Держсанепідслужби, Державної інспекції з питань праці, Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За інформацією департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА, департамент планує закупити близько 3 тисяч путівок для дітей пільгових категорій області. Ті путівки першочергово надаватимуть дітям учасників бойових дітей та дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ