Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитячий садок “Золотий ключик” запрошує на екскурсію батьків з дітьми

Приватний дошкільний заклад “Золотий ключик”, розташований на вул. Журавлина, 3а, запрошує дітей та їх батьків на екскурсію-знайомство.

Обрати заклад, де малюк проведе частину свого дитинства та навчиться визначати себе у суспільстві, приймати однолітків і дорослих, здобуде практичні навички батькам видається дуже відповідальним завданням. У приватному дошкільному закладі “Золотий ключик” вихователі, тренери, які працюють з вихованцями, обіцяють “знайти ключик до серця кожної дитини”.

“Кожен малюк окрема особистість. Ми створюємо такі умови в дитячому садочку, які враховують його здібності і унікальні якості. А також підтримуємо і схвалюємо те, що вийшло краще, ніж учора. Даємо засвоїти нові знання досконало, перш ніж зробити наступний крок та безумовно бережемо кожну дитину!” – йдеться на сторінці садочка в інстаграмі. 

Першого серпня своє навчання у “Золотому ключику” завершила старша дитяча група. Після офіційної частини вручення медалей для випускників садочка організували квест у стилі “сафарі”.  

У “Золотому ключику” проводять екскурсію закладом для батьків, що шукають комфортного місця для розвитку дітей віком від двох до шести років. Для запису можна звертатись у приватних повідомленнях в інстаграмі чи за тел. 0676745877.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ