Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Дюссельдорф: перлина Рейну

Дюссельдорф — популярне місто серед туристів. До недавнього часу він мав статус столиці моди нарівні із Міланом і Парижем.

Однак останнім часом це місто стало активно розвиватися, з’явилися театри, виставки та ресторани, тому тут з'явилося багато інших цікавих атракцій для відвідування. Тут старе контрастує з новим, а сучасне — з химерним. Дістатися сюди можна різними видами транспорту, проте найкращий варіант для українських туристів — забронювати місце на автобус Київ Дюссельдорф на busreisen.com.ua. Придбати квитки на автобус можна за цим посиланням онлайн не виходячи з дому.

pjDUYfaZ4lZx2K_YjtkKO6Yph8mEpbSJCh4AbMPTvetlbEPdj5woimJBYyvHCmmqWTbgkkE4SM5dJ71KlI9gMJTZUxiq8sGAQtEmQbNqTPswHX-oFS9EOB8iB1cSyRPoKdti6jPQmHODVAXUXI9snMM

Путівник по місту: корисні поради для туристів

Мандрівники, які вперше відвідують Дюссельдорф, можуть отримати карту з визначними пам’ятками у туристичному офісі в Marktstraße/Rheinstraße з 10:00 до 18:00. або прямо на Hauptbahnhof з 09:30 до 19:00. Карта визначних пам’яток міста дозволить не пропустити жодного з багатьох місцевих музеїв та інших цікавих пам'яток. Ось найпопулярніші з них:

  1. Altstadt — Старе місто, ця частина Дюссельдорфа виходить на Рейнський променад і здатна розказати про важливі історичні епохи розвитку міста. А ще його називають найдовшим баром світу, оскільки тут на кількох вулицях розташовано сотні пивних та пабів, де можна смакувати традиційні німецькі страви та, звісно, випити справжнього німецького пива.
  2. Рейнська набережна — вважається однією з найкрасивіших та найзручніших в Європі. У районі набережної знаходиться захоплююча визначна пам’ятка міста — телевежа, висота якої перевищує 200 метрів.
  3. Ратуша — будівля, яка збереглася з часів Середньовіччя й досі виконує свою функцію. Навпроти будівлі знаходиться монумент на честь курфюста Йоганна Вільгельма Пфальцського.
  4. Концертна зала Тонхалле — унікальна будівля, яка вважається одним із найяскравіших прикладів архітектури експресіонізму. Тут почали проводитися концерти лише після війни. У Тонхалле щорічно проходять сотні концертів, адже будівля має чудову акустику.
  5. Королівська алея — відома на всю країну вулиця, де розташовані модні бутики, великі банки та п’ятизіркові готелі.
  6. Площа Бургплац — краще місце, щоб познайомитися зі старовинними пам'ятками історії та культури.Підходячи до площі, ви побачите годинник Нової набеpежної, який ще називають Зеленою Матильдою, Музей судноплавства і форпост Дюссельдорфського замку 14 століття.

XtoVfPCa2oFzIbmThHSh_YX_OFgFJFNZovtbNOvbSvgFE5XcXEZTT4532bFnGZqGiyXgTTNqcnpKZjZyn9_4umrs8RKACS1uHK6ydexEdbcVXwsTLf_pK_3RbHiCbivVlDqousQGfTaoHVmkTee-9iQ

Поціновувачі культури, архітектури та парків також знайдуть собі цікаві заняття. Якщо ви відвідуєте місто з дітьми, погуляйте в парку Hofgarten, який знаходиться неподалік від центру міста. Також Зверніть зазирніть в музейний комплекс Kunstsammlung NRW та музей K20/K21.

У Дюссельдорфі буде цікаво в будь-яку пору року, проте якщо пощастить, постарайтеся потрапити на один із фестивалів: у місті їх дуже люблять, тому проводять часто. Найяскравіше свято — щорічний дюссельдорфський карнавал, який стартує в лютому і триває кілька днів. А в липні містян традиційно заманює феєрверками й атракціонами найбільший ярмарок на Рейні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ