Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що таке чоловічі трекінгові черевики та які їх головні особливості

Трекінгові черевики – це речі з категорії «маст-хев» кожного чоловіка, який захоплюється туризмом чи просто полюбляє відпочинок в оточенні лісів чи гір.

Обізнані знають, що такий різновид взуття – це не якась там чергова чоловіча примха, це часто є необхідністю, щоб похід був вдалим, продуктивним і без всіляких неприємних несподіванок.

Коли ви вперше стикаєтеся з таким поняттям, як черевики трекінгові чоловічі, володіти деякою інформацією щодо такого взуття буде неабияким плюсом, тим більше, якщо у ваших планах – зайнятися туризмом чи просто є бажання вирватись кудись на природу, щоб розвантажитись фізично і морально від буденних справ.

Що таке трекінгові черевики

Трекінгові (або похідні) черевики – це спеціально розроблене взуття, призначене для тривалих піших мандрівок різноманітною місцевістю, головним чином - горами, лісовими стежинами тощо.

Головне завдання такого взуття – забезпечення максимального комфорту, підтримка стопи та захист від можливих травм під час походів та негативного впливу зовнішніх чинників.

Особливості чоловічих похідних черевиків, про які варто знати

Враховуючи той факт, що черевики для мандрівок, які варто використовувати кожному чоловікові, який займається туризмом професійно чи, як кажуть, для душі, повинні витримувати значні навантаження та захищати стопи від всілякої халепи, вони, власне, і мають відмінні особливості, якщо порівнювати їх зі звичайним взуттям:

  • Підошва

Підошва чоловчих трекінгових черевиків, як правило, виготовлена з високоміцної гуми з протекторами - задля забезпечення відмінного зчеплення з різною поверхнею (грунт, трава, каміння, багнюка тощо).

Водночас підошва вирізняється належними амортизуючими властивостями, відтак добре «гасить» удари під час руху в різному темпі.

  • Фіксація та захист

Залежно від різновиду похідних черевиків, вони мають високий верх, що забезпечує додаткову підтримку щиколоток, запобігаючи вивиху та іншим подібним травмам.

Загалом взуття добре фіксується на ногах, захищаючи гомілкостопи від ударів та іншого зовнішнього впливу.

Ще один важливий момент: устілки трекінгових черевиків виконані з урахуванням анатомічних особливостей чоловічої стопи, а це дозволяє зменшити втому під час довготривалих походів.

  • Водонепроникність та антибактеріальні властивості

Ще однією особливістю похідних черевиків для чоловіків є те, що вони не бояться вологи, бо мають спеціальну мембрану, яка водночас дозволяє ногам «дихати».

Крім того, якісне похідне взуття обробляють спеціальними антибактеріальними засобами, що, зокрема, запобігає виникненню неприємного запаху.

До речі, з цією проблемою стикається більшість чоловіків, які під час турпоходів, особливо на значні дистанції, тому важливо, щоб черевики дійсно мали антибактеріальну «опцію».

Зверніть увагу: якщо ви вирішили придбати якісні чоловічі трекінгові черевики від іменитих брендів, велкам на сайт інтернет-магазину Alp – цей продавець завжди готовий запропонувати величезний вибір похідного взуття, прийнятні ціни та фахову допомогу у виборі оптимального рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ