Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Джо Байден приїде до Польщі на запрошення Анджея Дуди

Очільниця Канцелярії президента Ґражина Іґначак-Бандих заявила, що візит президента США до Польщі є частиною ширшої діяльності президента Анджея Дуди щодо безпеки в Європі.

Як повідомило Польське радіо, очільниця Канцелярії президента прокоментувала візит Джо Байдена до Польщі.

Очільниця Канцелярії президента Ґражина Іґначак-Бандих заявила, що візит президента США до Польщі є частиною ширшої діяльності президента Анджея Дуди щодо безпеки в Європі. Джо Байден приїде до Польщі на його запрошення.

Ґражина Іґначак-Бандих в ефірі TVP Info повідомила, що раніше польський лідер зустрінеться, зокрема, з очільником НАТО й візьме участь у Мюнхенській конференції. Проте кульмінацією цих заходів має стати візит американського президента.

За її словами, окрім переговорів лідерів держав, запланована відкрита зустріч президента Байдена. «Ми сподіваємося, що у Варшаві будуть сказані важливі слова, тим більше, що ця зустріч між президентом Байденом і президентом Дудою матиме розширення у формі зустрічі  Бухарестської дев’ятки», — додала вона.

За словами керівниці Канцелярії президента, візит президента США до Польщі є підтвердженням польського лідерства в цій частині Європи.

Наступним етапом діяльності Анджея Дуди стане підготовка до липневого саміту НАТО у Вільнюсі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ