Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„ЕКО+25%” розраховує на 4-5% голосів виборців – Сергій Єрмілов

Політична партія „ЕКО+25%” розраховує на 4-5% голосів виборців – про це заявив сьогодні, 31 січня, на прес-конференції екс-міністр ПЕК, директор інституту проблем екології та енергозбереження, 2-й номер партії „ЕКО+25%” до ВРУ Сергій Єрмілов. Щоправда, зважаючи на дуже велику стурбованість населення екологічною ситуацією в Україні, можна сподіватися, що рейтинг партії невпинно зростатиме.
„Незважаючи на те, що наша партія була створена зовсім недавно, до нас вже надійшло 200 тисяч відгуків від людей, які незадоволені екологічними умовами, в яких їм доводиться мешкати”,— зазначив Сергій Єрмілов.
За словами екс-міністра ПЕК, на виборах до Львівської міської ради та Львівської обласної ради партія „розраховує на пристойний результат, що дозволить сформувати потужні фракції у цих радах”.
Як повідомив Сергій Єрмілов, на посаду міського голови Львова „ЕКО+25%” не висуватиме свого кандидата, проте  підтримає когось з осіб, хто заявить про свою участь у виборах: „Поки що з цього питання наша партія не визначалась, думаю, зробить це в найближчому часі, хоча, відверто кажучи, у мене є особисті симпатії стосовно деяких кандидатів. У вашому місті є багато достойних людей, які могли б претендувати на місце міського голови. Зокрема, мені дуже симпатичний екс-голова Львівської ОДА Мирон Янків, шкода, що він не планує своєї участі у виборах. Крім того, хорошим професіоналом я вважаю Олександра Сендегу”.
Натомість він дуже розчарований роботою на посаді міського голови Любомира Буняка, який заявив себе хорошим професіоналом у нафтовій сфері, однак провалив роботу міської господарки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ