Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екс-лідер Pink Floyd потрапив у базу "Миротворця"

Колишній лідер гурту Pink Floyd Роджер Уотерс потрапив у базу даних сайту "Миротворець" через інтерв'ю російському виданню "Известия", - УНН.

"Я знаю, що Севастополь дуже важливий для Росії і росіян. Існує безліч договорів і паперів, за якими Росія має всі права на це місто. Зміна влади в Україні, спланована Вашингтоном, просто спровокувала Москву на подальші дії. Але що я хочу сказати, так це що зараз політична верхівка США не розуміє справжнього змісту угод. Вони постійно їх порушують і заявляють, що можуть робити все, що захочуть. Така позиція мене просто лякає, тому що коли-небудь це просто вб'є нас усіх", - заявив Уотерс в інтерв'ю.

Також Уотерс зазначив, що звинувачувати Росію в тому, що Україна розділена на дві частини, "просто смішно". На його думку, винна в цьому офіційний представник Держдепартаменту США в 2011-2013 роках Вікторія Нуланд.

"Сам я вважаю, що ми не будемо воювати з Росією. Росіяни такі хоробрі, стійкі і непохитні. У вас реально велика і дуже сильна країна", - додав він.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ