Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екс-мер Самбора повіз на Схід великодні гостинці

Сьогодні, у свято Вербної неділі, з території православної церкви Святої Трійці Самбора на Схід у зону АТО вирушив бус із освяченими великодніми наїдками.

Святкові подарунки для наших захисників створила Благодійна організація «Фонд допомоги малозабезпеченим сім’ям та сім’ям учасників АТО». Її співзасновники – колишній міський голова Самбора Тарас Копиляк, депутат міської ради Андрій Жепко та інші звернулись до небайдужих мешканців посприяти всім, чим можуть. Великодній вантаж поїхав на Схід за адресою – м. Краматорськ, де несуть бойову службу вояки-хіміки самбірської військової частини. У волонтерському екіпажі – о. Микола Лиско, Тарас Копиляк, Іван Тимців, Юрій Леськів, Андрій Жепко, Іван Бичик. 

Нагадаємо, що це не перша поїздка Тараса Копиляка з подібним вантажем на Схїід для військових. Тому він перед виїздом у далеку дорогу, яку молитовно благословили парафіяни церкви, подякував всім самбірчанам, котрі із захисниками поділилися всім, чим могли: святкові паски, мясні вироби, соління, миючі засоби, засоби гігієни, печиво, солодощі та інші смаколики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ