Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Експерти кінологи з Іспанії відвідали прикордонні підрозділи на Львівщині

Днями відбувся візит експертів кінологів Королівства Іспанія до прикордонних підрозділів західного кордону.
Фото - Держприкордонслужба

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України - Західний кордон.

Іноземну делегацію ознайомили з діяльністю та інфраструктурою прикордонних підрозділів, а також продемонстрували навчально-матеріальну базу та методику підготовки кінологів зі службовими собаками.

Експерти кінологи мали змогу ознайомитися з  практичним проведенням тренувань службових собак Держприкордонслужби, порядком використання кінологів та службових собак під час несення служби в пунктах пропуску та поза пунктами пропуску. 

"Європейські колеги прибули в Україну для подальшого налагодження співпраці та обміну досвідом з прикордонниками-кінологами, що значно підвищує якість підготовки персоналу та розвиток кінологічного компонента Державної прикордонної служби України", - йдеться в повідомленні.

Кінологи Королівства Іспанія поділилися з українськими колегами також своїми знаннями та досвідом у сфері підготовки та ефективного використання кінологів зі службовими собаками. Окремо розглянули питання потреб щодо оновлення та реконструкції навчальної і матеріально-технічної бази кінологічних підрозділів.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ