Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Експерти УЄФА відзначили позитивні зрушення у будівництві євростадіону у Львові

Експерти УЄФА з питань будівництва стадіонів 20 січня прийняли звіт Львова щодо будівництва стадіону на Стрийській – кільцевій дорозі Львова. За підсумками якого УЄФА відзначила позитивні зрушення в реалізації проекту – повідомляє прес-служба Львівської мерії.
Львівська делегація на чолі з директором Департаменту „Євро-2012” Олегом Засадним представила детальну кількісну розбивку кошторису будівництва, а також план-графік будівництва. Зокрема, було поінформовано про завершення підготовчих робіт — першого етапу будівництва та початок другого етапу — спорудження фундаменту стадіону, який згідно з графіком робіт триватиме до кінця травня 2009 року. Головний інженер ТОВ ПБП «Азовінтексу» Володимир Андрєєв надав представникам УЄФА необхідну проектну документацію, а ккерівник Дирекції з будівництва стадіону Віталій Сулима представив експертам організаційну структуру служби замовника.
23 січня з метою проведення організаційного комітету з питань підготовки інфраструктури міста до „Євро-2012” до Львова прибуде віце-прем’єр Іван Васюник, а також експерти ФФУ, представники профільних міністерств та координаційного бюро з підготовки до „Євро-2012” при Кабінеті Міністрів, які перевірятимуть готовність аеропорту, готелів, стадіону та тренувальних полів.
Нагадаємо, що під час першого етапу будівництва стадіону виконано такі роботи: проклали 1,5 км тимчасової дороги навколо стадіону для під’їзду техніки; зняли та вивезли 80 тис. м куб. родючого шару ґрунту, який згодом використають для облаштування скверу та паркової зони біля стадіону; повністю вирівняли будівельну ділянку; для будівництва стадіону встановили башневі крани, призначені для монтажу чаші стадіону; на будмайданчику встановили трансформаторну підстанцію на 250 КВ, завдяки якій будівельники «Азовінтексу» працюють у три зміни.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ