Експорт м’яса птиці збільшився на 15,1%. Найчастіше українці купують курятину і свинину.
Про це повідомляє Соцпортал, посилаючись на Асоціацію птахівників.
Усього за 9 місяців 2018 року в Україні вироблено 1 млн 600 тис. тонн різного м’яса, що на 5 тис. тонн більше, ніж торік. Окрім виробництва, зріс і експорт м’ясних продуктів — на 26 тис. тонн до 294 тис. тонн в цілому.
"Ключовою позицією вітчизняного експорту є м’ясо птиці, частка якого становить 83% або 244 тис. тонн. Порівняно з минулим роком експорт м’яса птиці збільшився на 15,1%", — повідомили в Асоціації.
Найбільшим попитом українське м’ясо користується в Нідерландах, Іраку, Словаччині та Азербайджані.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ