Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Експортний потенціал Львівщини представили у каталозі

З метою розширення експортних можливостей та популяризації товаровиробників регіону, Львівська обласна державна адміністрація розробила каталог «Експортний потенціал Львівщини». Каталог представляє підприємства області у будівельній, деревообробній, легкій, машинобудівній, меблевій, металообробній, поліграфічній, харчовій та хімічній промисловості. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Львівська обласна державна адміністрація визначила сприяння розвитку експортних можливостей підприємств регіону одним з найважливіших пріоритетів своєї діяльності. Переконаний, що каталог «Експортний потенціал Львівщини» стане корисним інформаційним матеріалом для потенційних партнерів підприємств Львівщини і  буде сприяти утвердженню реноме Львівської області як експорт орієнтованого промислового центру», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Для розширення доступу підприємств Львівщини на зовнішні ринки, каталог розроблений на двох мовах: українською та англійською. Поширюватимуть його через дипломатичні представництва іноземних держав, та презентуватимуть на міжнародних економічних форумах, ярмарках та виставках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ