Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Експрезиденту "Мотор Січі" Богуслаєву продовжили арешт

Шевченківський районний суд Києва до 9-го вересня продовжив тримання під вартою без права внесення застави підозрюваному у держзраді експрезиденту компанії "Мотор Січ" Вячеславу Богуслаєву.

Про це розповів адвокат Богуслаєва Руслан Волинець для Суспільного. 

За словами адвоката, засідання у справі Богуслаєва відбулося 12 липня. Обвинувачення просило продовжити арешт, обґрунтовуючи тим, що Богуслаєв може переховуватися чи втекти за кордон, має паспорт громадянина Росії, може здійснювати вплив на свідків та низку підприємств, зокрема з пов’язаних із виробництвом гелікоптерів, а також знищити чи спотворити певні речові докази.

Сторона захисту відкидає всі звинувачення на адресу Богуслаєва.

Нагадаємо, як повідомляла Служба безпеки України, після початку повномасштабного вторгнення Росії керівник "Мотор Січ" В’ячеслав Богуслаєв фінансував "ДНР" через сплату податків та зборів у бюджет самопроголошеної республіки. У відомстві вважають, що Богуслаєв співпрацював з українським підприємством, яке з 2014 року знаходиться під контролем так званої "ДНР" та метою якого є постачання авіакомпоненти до підприємств військово-промислового комплексу РФ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ