Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Е-квиток у Львові “вперся в хмару”

Сьогодні, 26 липня, на черговій постійній комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності представник ЛКП "Львівавтодор" розповів інформацію щодо реалізації проєкту "Електронний квиток" у Львові.

Як повідомляє заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Лев,  були перепони по розгортанню програмного забезпечення, адже працівники досить довгий час прораховували, яку хмару (віртуально-інформаційні бази даних, де буде зберігатися інформація щодо того, як працює е-квиток) потрібно і тепер «Львівавтодор» планує ініціювати закупівлю хмарного середовища на довший термін.

“Формально, технічну частину ми випереджаємо у два рази, адже згідно з графіком у Львові мало бути вмонтовано 100 одиниць плюс 21 типовий транспортний засіб. Станом на сьогодні системи вмонтовано в 244 одиниці транспортного засобу ”, - повідомив Роман Лев.

Також підприємство отримало транспортні картки в розмірі 5 тисяч одиниць, які планують підготувати та розпочати видавати вже з серпня. 

“Зараз ми вже починаємо проводити тестування на ресурсах розгорнутих під нас на території України, до цього це було тестове середовище в Чеській республіці. Зараз вони мають зі свого боку надати нам Супервізора, щоби не було різних проблем і не доводилось повертатись. Супервізор заводить користувачів, ролі, розподіляє  функції по системі й сподіваюсь ми стартуємо із друком карток”, - розповідає представник “Львівавтодор”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ