Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Е-квиток: у Львові значно зростуть витрати на проїзд в електротранспорті

Напередодні у програмі “Великі перемовини” на ТРК Перший Західний головний редактор “Гал-інфо” мав змогу поставити кілька питань щодо проєкту “Е-квиток”.

Однак конкретної відповіді на запитання про підвищення оплати за проїзд, який міська рада вміло маскує почути не вдалося. Нагадаємо, зараз безготівковий проїзд зокрема в електротранспорті коштує 8 грн, а з впровадженням електронної системи проїзду становитиме 10 грн. Схожа ситуація і з абонементами, ціна яких зросте майже вдвічі.

У відповідь на це питання директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олег Забарило прокоментував:

“Тариф є єдиний, він дає змогу здійснювати проїзд на будь-якому виді транспорту не в залежності  від його специфіки. Тому ми мусимо уніфікувати це все, щоб людина не звертала уваги яким видом транспорту вона користується, а орієнтувалася на саму локацію. Що стосується електротранспорту десь буде здорожчання в частині абонементів. Ми усереднюємо і ці тарифи, які є на сьогодні. Вони спрямовані на те, щоб заохотити людей користуватися абонементами”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ