Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Електронний квиток у Львові запровадять не раніше липня 2022

Сьогодні, 31 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів електричним та автомобільним пасажирським транспортом на маршрутах загального користування у Львівській міській територіальній громаді.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Дане рішення регулює тарифи на послуги з перевезення пасажирів пасажирським транспортом на маршрутах загального користування у Львівській міській територіальній громаді. Воно набирає чинності з 13 січня 2022 року, але не раніше початку функціонування автоматизованої системи оплати проїзду у пасажирському транспорті загального користування у Львівській міській територіальній громаді.

"Пропоную підтримати рішення, з тією правкою, що ми в тестовому режимі працюємо 2 квартали. Дай Бог, щоб це було 2 квартали", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як зазначено в даному рішенні, для школярів та осіб які мають право на пільгу у Львівській МТГ зберігається норма в 60 безкоштовних поїздок на місяць.

Також, під час обговорення, керівник департаменту міської мобільності Олег Забарило повідомив, Львів таки очікує зміна транспортної мережі, але наразі немає жодних даних по пасажиропотоках. І відповідно коригування транспортної мережі буде відбуватись після запровадження електронного квитка і вивчення за його допомогою існуючих пасажиропотоків в місті.

Нагадаємо, з 13 січня 2022 року у Львові стартує тестування системи електронної оплати проїзду (е-квиток, - ред.) скористатись яким зможуть лише пільговики. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ