Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Енергетики Львівщини обіцяють ліквідувати наслідки негоди до 16.00

У другій половині дня 23 червня 2017 року територією Львівської області пройшли ряд грозових фронтів (пориви вітру, гроза, сильний дощ), які вплинули на роботу систем життєзабезпечення. Найбільш несприятливі погодні умови спостерігались з 19 до 20 години. На той час було знеструмлено 160 населених пунктів (103 повністю та 57 частково) у дев'яти районах області та м. Львова. Про це повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Інформація про погіршення погодних умов, в вигляді штормового попередження: «В другій половині дня із збереженням до кінця доби 23 червня місцями зливи, в окремих районах шквали 25-28 м/с. Грози, подекуди град» було завчасно доведено до РДА,МВК міст обласного значення та причетних служб цивільного захисту області. Вжитими заходами не допущено погіршення умов проживання населення. Руйнувань немає. Підтоплень домогосподарств не зафіксовано. Річки області перебувають в межах своїх русел.

Станом на 8.00 24.06.2017 року на території 11 районів області залишались знеструмленими 56 населених пунктів (21 повністю та 35 частково). Аварійними бригадами районних електромереж ПАТ “Львівобленерго” відновні роботи будуть завершені орієнтовно до 16.00 години 24 червня 2017 року.

Ситуація контрольована.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ