Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ernest Airlines зупиняє виконання рейсів зі Львова. Як повернути кошти за квиток?

Авіакомпанія Ернест тимчасово зупиняє свої рейси починаючи з 11 січня 2020.
Фото з сайту https://flyernest.com/uk/

Про це компанія повідомила на своїй сторінці. Зокрема у повідомлені зазначено наступне:

"Всі пасажири, які мали відміну рейсу, можуть зробити запит на повне повернення вартості квитка через онлайн форму або звернутись за контактами нижче:

[email protected][email protected];
(UA) +380 44 594 5838;
(IT) +39 02 897 30 660.

Просимо вибачити за завдані незручності.

Щодо положення про призупинення:
Виконуючи рішення
Національного управління цивільної авіації Італії (ENAC) від 29.12.2019 щодо тимчасового призупинення дії нашої експлуатаційної ліцензії, ми не змогли продовжити виконання рейсів з 11.01.2020. Відповідно ми просимо пасажирів не приїжджати до аеропорту.

Ми зробили все можливе задля того, щоб виконати та прогарантувати максимально можливу кількість рейсів у святковий період та щоб допомогти пасажирам, хто подорожував чи мав намір подорожувати з нами протягом останніх двох тижнів та хто, на жаль, постраждав від затримок або відмін рейсів. На жаль, положення від 29.12.2019 призвело ряду блокад та труднощів у нашій діяльності.

Ліцензію може бути відновлено, якщо авіакомпанія Ернест С.п.А. виконає передбачені чинним законодавством вимоги, після чого ENAC матиме підстави відкликати своє рішення.

Ми докладаємо всіх зусиль заради того, щоб положення було відкликано, але нам необхідний час для надання всіх необхідних вимог згідно Регламенту ЄС № 1008 від 2008, щоб підтвердити нашу фінансову стабільність для відновлення операційної діяльності.

Ми розуміємо, що простого вибачення чи відшкодування вартості квитка не може бути достатньо, щоб виправити всі спричинені проблеми, але я можу запевнити вас, що всі співробітники Ernest Airlines роблять усе можливе, щоб надати максимальну підтримку пасажирам, які постраждали від затримок або відмін рейсів у цей важкий момент.

Просимо ще раз вибачення за завдані незручності!
Ernest & Team".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ