Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Факультет міжнародних відносин ЛНУ ім. І. Франка святкує 25-річчя

Цьогоріч факультет міжнародних відносин Франкового університету відзначатиме 25-річчя з дня заснування. З цієї нагоди 13 жовтня відбудеться урочиста академія «Традиції, що творять майбутнє: 25 років Львівської школи міжнародних відносин», інформує кореспондент Гал-інфо.
Фото: lnu.mow.fm

За інформацією організаторів, на урочисту подію запрошено чимало високоповажних гостей. Зокрема, захід планує відвідати мер Львова Андрій Садовий, голова ЛОДА Олег Синютка, голова Львівської облради Олександр Ганущин, ректор Франкового університету Володимир Мельник, а також безліч професорів з інших українських вузів.

Окрім цього, в межах урочистої академії буде відкрито дискусійний майданчик, де провідні українські науковці, а також високопосадовці, політологи та керівники великих компаній спілкуватимуться на такі актуальні теми в галузі міжнародних відносин: «Модернізація Української держави: виклик молодим», «Нове обличчя української дипломатії: Львівська школа», «У тренді юридичних новацій: міжнародне право у Львівському університеті» та «Передові бізнес-практики: світові стандарти в українських реаліях».

До участі в дискусійному майданчику запрошено, зокрема, міністра інфраструктури України Володимира Омеляна (випускника факультету 2000 року), міністра енергетики та вугільної промисловості України (2014-2016 рр.) Володимира Демчишина, Надзвичайного і Повноважного Посла України у Федеративній Республіці Німеччина Андрія Мельника (випускника факультету 1997 року), Надзвичайного і Повноважного Посла України в Турецькій Республіці Андрія Сибігу (випускника факультету 1997 року), а також багатьох інших високопосадовців.

Варто зазначити, що з нагоди заснування факультету міжнародних відносин його колектив та студентів вже привітав Міністр юстиції України Павло Петренко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ