Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Familia Perkalaba їде до Львова із новою програмою

Запальний гурт з Гуцулії Familia Perkalaba виступить у Львові, у клубі UNDERGROUND, 22 квітня із презентацією нової програми. Цього разу формація на чолі з легендарним Mox Perkalaba везе до Львова все нове - і людей, і пісні, і альбом Argelujah, повідомили організатори.

Культові андеграундні Familia Perkalaba записали та оприлюднили новий студійний міні-альбом, що отримав назву Argelujah та вмістив у себе чотири авторські треки плюс додатковий ремікс титульної композиції «Неґро». Цікаво, що працювали над своїми новими композиціями музиканти в урочищі Арджелуджа поблизу Говерли у лютому поточного 2016 року.

«У нас з’явилася така, на перший погляд, божевільна, ідея виїхати повним складом на природу і там записати наш новий реліз. Ми хотіли зруйнувати сталі традиції, тож чотири дні ми жили та творили у цьому мальовничому урочищі, результатом чого став наш новий EP Argelujah», – розповів продюсер формації Олег «Мох» Гнатів.

Незмінним в настрої та атмосфері перкалабівців для Львова  залишається поклик з гір, Гуцулія в серці та музика, під яку хочеться жити, пити, танцювати та насолоджуватися приємною компанією. 

22 квітня, UNDERGROUND (Львів, вул. Коперника, 17) Початок о 20:00 вартість квитків: передпродаж - 60 грн. (бар Люфта, вул. Коперника, 17), в день концерту - 80 грн.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ